’t Gezelletje

’t Gezelletje is een huis waar iedereen welkom is, waar mensen om mensen bekommerd zijn, waar spontane aandacht, vriendschap, solidariteit en belangloze inzet de hoofdtoon krijgen

Ontmoetingsplaats

zin in een hartige babbel, wil je er even uit zijn, behoefte om je hart eens te luchten, op zoek naar een luisterend oor, zin in wat gezelligheid, …?
In ’t Gezelletje zal een vrijwillige medewerker je graag gastvrij onthalen. Voor een vriendenprijsje geniet je van een gezellige kop koffie, thee, chocomelk, fruitsap, frisdrank, … Op zaterdag staan er pannenkoeken voor je klaar! Of hou je het liever bij een lekker ijsje op het terras bij mooi zomerweer? Het kan!

Infostand

Je wenst informatie over diensten en sociale voorzieningen in je buurt?
Je wilt aansluiten bij een groep of vereniging, maar hoe doe je dat?
Je hebt vragen, zorgen, een probleem, wie of wat kan je helpen?
Kom even langs in ’t Gezelletje waar je, eventueel met de hulp van een medewerker, in informatiebrochures en folders kunt uitzoeken bij wie of waar je terecht kunt.
Wens je ’t Gezelletje te leren kennen of voel je er iets voor om mee te werken en wens je inlichtingen?
Spring eens binnen tijdens de openingsuren, een medewerker zal je graag op weg helpen.

2022-10-12T20:57:10+00:00

OXFAM

Koffie, thee, wijn, nootjes, chocolade, honing, rijst, cursusblokken, wenskaarten, originele cadeautjes enz. uit Derde Wereldlanden worden verkocht. Als verbruiker betaal je een eerlijke prijs voor waardoor de kleine arbeider in de Derde Wereld niet meer wordt uitgebuit door de grote producenten. Zo kan hij een gewaarborgd en leefbaar inkomen verdienen en krijgt hij een menswaardiger bestaan